Massage & Spaskolan erbjuder dig en intensiv, kort och rolig massagekurs på Gran Canaria! 

Där våra vanliga intensiva yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör och spaterapeut även har ett teoretiskt kursinnehåll så har vår korta massagekurs nästan enbart ett praktiskt kursinnehåll.

Vår kurs på över 2 dagar passar perfekt för dig/er som vill lära er grunderna i världens mest kända massagemetod, den svenska klassiska massagen. Kanske vill ni bara kunna massera varandra i en relation, era föräldrar, syskon eller bekanta? Kursen passar alltså helt perfekt för dig som enbart vill lära dig grunderna i att massera för husbehov.

Pris

2 495:-/person

(minimum 2 personer per kurs)

Kursens innehåll består nästan enbart av att praktiskt lärande. Detta innebär att du under två intensiva dagar får lära dig att massera genom olika massagetekniker och grepp, hur man anpassar trycket i massagen efter klientens önskemål, när man ska massera och när man inte ska massera m.m

För att gå kursen så behöver ni vara minst två personer som anmäler er samtidigt. Kursen har inget fast kursdatum utan det är du/ni själva som bestämmer när ni vill gå Massage & Spaskolans massagekurs. Allt för att du själv ska kunna bestämma efter vad som passar dig/er allra bäst.

Vanliga frågor och svar om Massage & Spaskolans Massagekurs

Kan jag ta kursen med en vän bara vi två?

Svar: Ja, du och din vän kan gå kursen helt själva enbart ni två och utan övriga deltagare. Ni bestämmer även själva över när ni önskar gå kursen.

 Är jag utbildad massör efter kursens slut?

Svar: Nej, kursen är enbart en praktisk kurs för husbehov där du lär dig grundläggande tekniker, grepp och hur själva utförandet går till för svensk klassisk massage.

 Kommer jag verkligen vara duktig på att massera efter bara två dagar?

Svar: Ja, du kommer att hinna lära dig grunderna i att utföra en svensk klassisk massage. Kursen har nästan enbart ett praktiskt innehåll och där vi börjar att massera varandra under redan den första timmen på kursens första dag. Sedan så kommer vi att träna moment för moment om och om igen under två intensiva dagars tid. Under hela tiden har ni med er lärare som visar, supportar och hjälper er.

 Vi är en grupp om fyra personer som är intresserade av att kombinera kursen med semester, sol och bad, är det möjligt?

Svar: Ja, det är möjligt att ni går kursen samtidigt alla fyra .Upplägget för kursen blir praktiskt lärande under tidig förmiddag och fram till lunchtid. Det gör att ni har gott om tid att gå både kursen och samtidigt att hinna med att njuta av semester, sol och bad.

 Vi har annat boende än det som ni kan hjälpa till med, kan vi fortfarande gå kursen?

Svar: Ja, alla är välkomna oavsett boende. Vårt enda krav är att ni är 18 år fyllda.

 Ligger era kurslokaler centralt i San Agustín, är det svårt att hitta dit?

Svar: Våra kurslokaler ligger centralt i San Agustín och med 5 minuters promenad från San Agustíns center, så det är väldigt lätt att hitta till oss. San Agustín är även en väldigt liten turistort jämförelsevis med många andra turistorter här på Gran Canaria. Det gör att oavsett vart du än bor i San Agustín så ligger våra kurslokaler endast en kort promenad bort.

 Vi vill gå er massagekurs men kommer att bo i Puerto Rico eller Playa del Ingles, går det bussar emellan?

Svar: Ja, det går bussar från både Puerto Rico och Playa del Ingles hit till San Agustín, så gör det även från andra orter och turistorter till San Agustín. Detta gör att det alltid är enkelt och smidigt att ta sig till oss. Busshållplatsen i San Agustín ligger enbart c:a 2 minuters promenad ifrån våra kurslokaler.