Gå vår massörutbildning på Gran Canaria!

Massage & Spaskolans massörutbildning på Gran Canaria till Dipl. Massör passar perfekt för dig som vill gå en intensivare och kortare yrkesutbildning. Utbildningens fokus ligger på praktiskt arbete och att bli en riktigt duktig massör, världens bästa åretrunt klimat får du på köpet.

Vi erbjuder dig som elev fasta kursdatum för vår massörutbildning men även flexibla datum. Detta innebär att när ni samtidigt är minst två elever som bokar vår utbildning till massör så kan ni välja helt själva när ni önskar gå denna under januari t.o.m maj & september t.o.m maj. Du som elev kan alltså välja själv när du vill börja din massörutbildning. Allt för att du som elev ska kunna välja vad som passar just dig/er allra bäst.

Tips! Kombinera utbildning till massör och idrottsmassör och spara 995:- eller kombinera utbildning till massör och spaterapeut och spara hela 1995:-
Massage och spaskolan
Andreas Törnstrand
Huvudlärare

Pris

9 995:-

massageutbildning

Kombinationspriser

Med Dipl. Idrottsmassör: 12 995:-

(Du sparar 1995:-)

Med Dipl. Spaterapeut: 18 995:-

(Du sparar 2 995:-)

Kursdatum 2024

28 Februari – 6 Mars

16 Oktober –  23 Oktober

Sista anmälningsdag samt inbetalning senast en månad innan kursstart

        Kombinera flera utbildningar till ett rabatterat pris

Om ni vill så hjälper vi som vanligt till att ordna med ett rabatterat boende endast 5 minuters promenad ifrån våra kurslokaler i San Agustín.

Att jobba som massör är ett framtidsyrke och även ett yrke som passar perfekt för att kombinera med andra yrken för att ge dig än mera kunskaper och för att göra att ditt arbete blir än mera varierande och omväxlande.

Hos Massage & Spaskolan Gran Canaria så kan du välja att kombinera din massörutbildning tillsammans med en eller flera av våra utbildningar till idrottsmassör och/eller spaterapeut. Du gör också alltid detta till ett mycket bra och rabatterat kombinationspris

Kursdatum 2025

6 Februari – 13 Februari

6 Mars – 13 Mars

Sista anmälningsdag samt inbetalning senast en månad innan kursstart.

OBS! Varje kursdatum har viss flexibilitet, kontakta oss för att titta på möjligheten.

Vad säger våra tidigare elever?

“Kursen var väldigt intensiv men jag lärde mig otroligt mycket! Det är viktigt att få in så mycket praktik som möjligt och det fick jag på plats efter kursen.”

-Jenny Alm, Nyköping, Sverige

                    Vill du jobba hos oss efter utbildningen?

Som enda utbildare av massörutbildningar så kan vi även erbjuda ett urval av våra elever en säsongsanställning hos oss efter avslutad och godkänd utbildning. Om du skulle vara intresserad av att stanna kvar och jobba tillsammans med oss i värmen på Gran Canaria, skriv då gärna så i din ansökan till oss.

Du är självklart välkommen att gå alla våra yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör och spaterapeut även utan ett intresse för att jobba hos oss efter utbildningens slut. För samtliga våra utbildningar så behöver du vara 18 år fyllda, inga förhandskunskaper krävs.

Massage & Spaskolans utbildning till massör är kvalitetssäkrad och leds av våra svenska lärare, medicinska massageterapeuter och idrottsmassörer. Ta gärna en titt till höger på sidan för att läsa vad våra duktiga- och tidigare elever säger om sina utbildningar hos Massage & Spaskolan Gran Canaria.

“Det var en lärorik kurs och Andreas var otroligt pedagogisk och tålmodig med oss. Även om man startade från noll så kände man att man blev riktigt duktig massör efter de intensiva åtta dagarna”

-Susie Ericson, Stockholm, Sverige

“Jag är utbildad sedan tidigare som bland annat frisör och har även gått kurs på Axelssons. Att komma ner och få nya kunskaper är viktigt och jag lärde mig jättemycket!”

-Elena Svejd, Norrköping,  Sverige

Massörutbildning och uppbyggnad

Utbildningen bedrivs på plats i San Agustín, Gran Canaria under 8 intensiva dagar med både lärarledda studier som självstudier. Teoretiska studier varvas med praktik där eleverna praktiserar på varandra samt på skolans praktikklienter. Utbildningen avslutas med ett praktiskt- och ett teoretisk prov där diplom och kursbevis ges till alla som klarar kursens krav.

”Så glad att jag valde denna utbildning! Ett jättebra sätt att utöka min verksamhet för att nu även kunna erbjuda mina kunder massage. Fantastiska lärare, har lärt mig så mycket under kort tid. Kan verkligen rekommendera detta!

-Malin Ljung, Karlstad,  Sverige
Massörutbildning och kursinnehåll

-Massagens historia, Ergonomi och friskvård, Effekter och användningsområden, Indikationer & Kontraindikationer, Hygien, Etik, Lagar, Journalföring, Klientbemötande.

-Anatomi bas.

-Fysiologi bas.

-Klassisk svensk massage.

-Egentöjning.

-Starta Eget.

-Elevpraktik.

I priset så ingår även spansk moms, kurslitteratur, tillgång till massagebänk, massageolja samt diplom efter avslutad och godkänd kurs.

Anmälningsvillkor

Kursavgiften betalas senast 30 dagar innan kursstart. Vid avhopp efter kursstart så återfås den del av utbildningen som proportionellt kvarstår efter den utbildningstid som eleven har deltagit på. Överföringskostnader samt en administrativ kostnad på 500:- återbetalas ej oavsett när en ev. avanmälan sker.

Att jobba som massör är ett framtidsyrke och är även ett yrke som du tar med dig vart än i världen du önskar bo eller arbeta. Det ställer även stora krav på dig själv då du behöver vara lyhörd för att lyssna till- samt bearbeta människors muskelrelaterade problem. Du behöver verkligen även gilla att jobba med människor och att hjälpa människor till ett större välbefinnande.

Efter avslutad utbildning till Dipl Massör hos Massage & Spaskolan Gran Canaria så är du kvalificerad för att arbeta som Dipl. Massör på heltid/deltid.  Som utbildad massör så är det vanligt att jobba på tex. gym, kliniker, span och företag. Många massörer väljer även att starta sitt eget företag för att ta emot sina egna klienter.

Vanliga frågor & svar om Massage & Spaskolans Massörutbildning

När är sista anmälningsdag för utbildningarna?

Svar: 30 dagar innan kursstart för både anmälan och för att ha betalat in kursens kostnad.

 Kan jag delbetala utbildningen?

Svar: Ja, du kan vid anmälan till utbildningen delbetala 2000:- (inom 14 dagar från din anmälan) och som motsvarar anmälningsavgift 1500:- (så är din plats säkrad efter bekräftelse ifrån oss) samt 500:- administrationskostnad (återbetalas ej vid ev. avanmälan). Resterande del av kursens kostnad ska ha betalats senast 30 dagar innan kursstart.

Vad kostar boendet och vart kommer jag att bo?

Svar: Vi kan erbjuda ett rabatterat boende i bungalow för två eller fyra personer med självhushåll. Priset varierar beroende på vilken del av året det gäller. Boendet ligger c:a 5 minuters promenad ifrån våra kurslokaler i San Agustín. Kontakta oss för att få veta mera om pris för boende samt för övrig information gällande boendet. Det är självklart okej att ordna med sitt eget boende under utbildningstiden om man så önskar.

Kurserna är intensiva och korta, kan jag verkligen bli en bra massör på så kort tid?

Svar: Ja, du kommer att bli en riktigt bra och duktig massör under utbildningen. Vi har medvetet valt att erbjuda mindre elevgrupper (2-8 personer), allt för att du som elev ska få bästa tänkbara hjälp och stöd av våra lärare och under hela utbildningens tid samt för att få inlärningen att bli så effektiv som möjligt. Det är dock viktigt att komma ihåg att man som elev även har ett eget ansvar att sköta sin självstudier- som sina praktiktimmar för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Fokuset på alla våra utbildningar ligger även på det praktiska arbetet och att öva och träna på att bli duktig på att ge en uppskattad behandling till klienten.

 Jag vill gå utbildningen till massör för att kunna behandla min mamma och min familj, är det möjligt?

Svar: Du är självklart välkommen att gå alla våra yrkesutbildningar även om det ”enbart” är för hemmabruk och för att hjälpa nära och kära.

Kan jag gå hem och äta min lunch?

Svar: Som elev så kan du gå hem för lunch eller pauser om man bor på det boende som vi så gärna hjälper till att ordna med och som ligger enbart 5 min ifrån skolans lokaler. Bor du på annat ställe så kommer det blir svårt att hinna hem för lunch då vi har kortare raster under intensiva studiedagar. Du är också välkommen att ta med din lunch till skolan och äta på skolan.

 Varför har er utbildning ett lägre pris än andras?

Svar: Vi har lägre omkostnader på Gran Canaria för lokaler, skatter, personalkostnader m.m än vad man har som utbildare/skola i Sverige. Vidare så är våra elever tvungna att flyga till Gran Canaria tur och retur samt att betala för ett boende under utbildningens tid. Just därför kan och behöver vi hålla lägre priser än vad våra konkurrenter gör.

Jag är +50 och intresserad av en utbildning hos er, är detta möjligt?

Svar: Precis alla (som har fyllt 18 år) är välkomna som elever hos oss, inga förhandskunskaper behövs.

 Hur kan en vanlig dag se ut hos er?

Svar: Vi börjar med teoretisk genomgång och föreläsning vid 08:30 innan det praktiska arbetet tar vid. Eleverna får träna och öva delmoment på varandra. När ett delmoment är klart så byter eleverna plats och den som fick behandling nyss får nu istället ge behandling och tvärtom. Allt under god lärarhjälp för varje moment. Rasterna är korta och intensiva även dom, upp till längst 30 min. En dag på skolan slutar runt 13:30 men dagen för eleverna slutar inte där. Eleverna får varje dag hemläxor för självstudier för 3-4 timmar. Här har eleverna frihet under ansvar och kan välja att göra sina självstudier på en gång eller senare. Vart man gör sina självstudier är också upp till varje elev beroende på vad som passar han/hon allra bäst. Många elever tar chansen att lägga sig vid poolen och för att även passa på att få njuta av lite sol och värme samtidigt som man sköter sina studier där medan andra hellre sitter på terassen eller i boendet och gör sina självstudier. Under studietiden så kommer även eleverna att få praktisera på skolans klienter just får att få pröva på att behandla andra människor och kroppar än studiekamraternas. Eleverna kommer även att få följa med ut i den dagliga verksamheten på praktik och för att se hur man arbetar ute på fältet.

 Vilket språk bedrivs utbildningen på?

Svar: Utbildningarna bedrivs på svenska genom våra duktiga svenska lärare. Kursmaterialet är även det på svenska. Många av våra elever kommer även från Norge och det har aldrig varit några problem för våra norska elever att följa med i undervisningen eller att förstå den. Våra lärare har även bott och arbetat i Norge i många år och talar lika bra norska som svenska och kan enkelt förklara och förtydliga detaljer om det skulle behövas.