Om oss

Oavsett vilken eller vilka yrkesutbildningar du väljer så lovar vi dig vårt fullaste engagemang och fokus för att ge dig de bästa förutsättningarna i din framtida karriär.

Facebook

Instagram

YouTube

          Massageutbildning utomlands i världens bästa klimat

Massage & Spaskolan erbjuder dig som elev intensiva och korta yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör och spaterapeut. Alla våra utbildningar har ett fokus på praktiskt lärande då vi anser att det är allra viktigast att bli riktigt duktig på att ge kvalitativa behandlingar. Självklart så finns ett teoretiskt kursinnehåll i alla våra utbildningar även om det inte är denna del som har störst fokus. Massageutbildning utomlands, kan det bli bättre?

Massage & Spaskolan erbjuder vidare utbildningar för endast 2-8 elever i varje klass. Detta för att du som elev alltid ska ha tillgång till lärarhjälp i varje enskilt delmoment under utbildningen. Mindre klasser med 1-2 lärare i varje klass gör även att inlärningen blir bättre och effektivare.

Är ni två elever som bokar alt. önskar gå er utbildning samtidigt så kan ni även gå er utbildning till massör, idrottsmassör eller spaterapeut hos oss precis när ni själva vill och önskar. Ni bestämmer alltså själva datum och tid för er utbildning hos oss. Allt för att det ska passa just dig/er och ert tidsschema allra bäst. Vi har som vanligt även våra fasta kursdatum att välja emellan för alla er som önskar det.

                       Skolan drivs av svenska eldsjälar

Massage & Spaskolan är vidare en spansk skola och ett spansk företag med ett Skandinaviskt team av duktiga lärare som består av utbildade massörer, idrottsmassörer, massageterapeuter, spaterapeuter som tidigare idrotts- och utlandsproffs. Alla våra lärare har lång och bred kunskap som erfarenhet av att jobba med elever, privatpersoner, företag, elitidrottare, idrottslag, elitlag som vardagsmotionärer i Sverige som utomlands.

Ta gärna och läs till höger på varje sida här hos oss på Massage & Spaskolan om vad våra duktiga tidigare elever säger om sina utbildningar hos oss. Nöjda elever som åker hem som duktiga massörer, idrottsmassörer och spaterapeuter är vårt mål och vad allt handlar om för oss.

Undervisningen hos Massage & Spaskolan sker på svenska och allt kursmaterial är även det på svenska. Även om vi har många norska elever som går våra yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör eller spaterapeut så är det aldrig någonsin några problem för våra norska elever att följa med i utbildningen. Våra lärare har även lång erfarenhet av att jobba i Norge och pratar lika god norska som svenska och kan enkelt förklara och förtydliga om det skulle behövas.

Vill du också anmäla dig till någon av våra kvalitetsäkrade och intensiva yrkesutbildningar? Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Vår bakgrund

Massage & Spaskolan var tidigare Welltours Educations som startades 2016 i Puerto Rico, Gran Canaria. Skolan startades av Andreas Törnstrand till syfte att erbjuda kvalitativa utbildningar inom inom massage och spa.

Anledningen var dels att den inriktningen inte fanns i närheten och framförallt inte på svenska. En annan anledning var för att han upplevde det som svårt att rekrytera ny bra personal inför varje säsong och på detta sätt kunde man både erbjuda ett yrke OCH erfarenhet.

En annan anledning var för att han upplevde det som svårt att rekrytera ny bra personal inför varje säsong och på detta sätt kunde man både erbjuda ett yrke OCH erfarenhet.

Samma år som skolan startades klev även Andreas nuvarande partner Tamara  in som koordinator för att hjälpa till med allt det administrativa kring de olika verksamheterna som Andreas startat upp. 

2019 blev året som de bestämde att Welltours Educations skulle byta namn till Massage & Spaskolan för att bättre kunna presentera ett varumärke som tydligt angav vad utbildningarna handlade om.

Vi hoppas att kunna visa er vårt engagemang till att göra dig till den bästa Massör och/eller Spaterapeut som du kan bli och att genom vårt arbete få dig att brinna för yrket lika väl som vi gör!