Vill du jobba som massör hos oss?

Vi på Massage & Spaskolan söker ofta nyanställa duktiga massörer till oss på Gran Canaria. Att jobba som massör hos oss är ett otroligt givande och roligt arbete tillsammans med härliga kollegor. Världens bästa åretrunt klimat får du även på köpet.

En kvalitetssäkring för oss är om du själv har gått någon av våra yrkesutbildningar till massör och/eller idrottsmassör. Vi har alltid förtur för våra egna elever till alla utlysta tjänster för att jobba som massör hos oss. Om du inte har gått någon av våra yrkesutbildningar till massör så behöver du vara certifierad massör genom annan godkänd utbildare för att kunna jobba som massör hos oss.

Våra yrkesutbildningar sker i vår skolas namn, Massage & Spaskolan, medans våra duktiga massörer kommer att säsonganställas under vårt systerföretag ”Den Skandinaviske Massör” och som erbjuder massage på Gran Canaria. Arbetet sker på våra kontrakterade hotell på södra Gran Canaria eller på vår mottagning i San Agustín.

Amadores

        Vad innebär det mera att jobba som massör hos oss?

-Vi söker dig som är ansvarstagande, social, älskar att jobba med människor och som klarar av att jobba med frihet under ansvar.

-Arbetet är fysiskt krävande, en god fysik är nödvändig.

-Du kan jobba hela vår skandinaviska högsäsong, d.v.s november t.o.m mars.

-Du har svenska eller norska som modersmål och har lätt att förstå och prata det andra språket av dessa två.

-Du behöver vara ett proffs ut i fingerspetsarna. Vårt mål är att alltid ge våra klienter en behandling som de är till 100% nöjda med. Det blir din uppgift att se till så att detta också sker.

                                                    Bra att veta!

 Att arbeta på Gran Canaria innebär att man jobbar med kanariska lönevillkor, kanariskt arbetskontrakt, kanarisk försäkring m.m. Kanariska medellöner är förhållandevis låga och man behöver beräkna för att klara av sin vardag både på plats på Gran Canaria samt även om man har övriga utgifter hemma i Sverige.

Vi hjälper gärna till med tips vad gäller boende, ett boende som du sedan betalar själv. På Gran Canaria så betalar man alltid en månads deposition innan den första månadshyran. Depositionen är en engångssumma som ofta motsvarar kostnaden för en månadshyra.

Depositionen får man tillbaka efter hyrestidens slut under förutsättning att allt är ok med lägenheten. Väljer man att hyra sin bostad genom en mäklare så betalar man dels månadshyra, en deposition (som ofta motsvarar en månadshyra) samt även en mäklaravgift (en engångssumma som ofta också motsvarar en månadshyra). Flyg betalar den anställda själv.